Lørdagens kamp aflyst

fodboldben_maend_01Torsdag aften kort efter at Henrik Voldborg på denne hjemmeside, ellers havde givet solgaranti ved udekampen mod Korsholm IF, så tikkede en trist besked ind hos træner Mikkel Sørensen.

Korsholm IF kunne ikke stille hold til lørdagens kamp og så sig derfor nødsaget til at aflyse kampen.

Trist, uretfærdigt og ærgerligt, nu når støvlerne ellers var nypudset, Betterøv havde fået sat håret og vandflaskerne var blevet tømte fra sidste sæsons rester af Faxe Kondi, som var skyllet ud i køkkenet hos klubbens altmuligformand Jimmy Gam, som endda også havde givet flaskerne deres halvårlige klorin-vask.

Der opstod med det samme rygter på Facebook om at Korsholm IF havde været forbi FC Rangers hjemmeside og havde set hvilket fantastisk hold som Mikkel Sørensen og FC Rangers havde udtaget, men selvom det alt sammen lyder troværdigt, så forlyder det dog at appeludvalget hos DBU havde nægtet Korsholm IF at stille til kamp med Ray-Ban solbriller.

Men nu skal det selvfølgelig ikke ødelægge weekenden at der ikke kommer græs under støvlerne i denne omgang, så Mikkel Sørensen opfordre sine spillere til at løbe en tur i stedet for den aflyste udekamp.

Næste kamp er: