Run på Bakkegårdsskolen

jimmygam

Fire hjemmekampe på Bakkegårdsskolen i denne uge har fået multifunktionsfidusbamsen Jimmy Gam til at kigge på hus lige ved siden af Bakkegårdsskolen og handlen var faktisk på plads, indtil en vågen medarbejder i sekretariatet hos FC Rangers opdagede at Jimmy godt nok var ved at købe hus, men at det var ved Bakkegårdsskolen i Gentofte.

Tilbage i Aarhus sidder Jimmy Gam nu med en kold Ceres og nægter at fortælle hvorfor han var kørt til Gentofte.

Men ikke desto mindre, så spiller FC Rangers i øjeblikket deres hjemmekampe i Trige og som tidligere skrevet er det klubbens serie 6 mandskab der ligger ud i aften

Og allerede i morgen (fredag) der stiller FC Rangers igen op på banen ved Bakkegårdsskolen, her møder 7-mandsholdet Christiansbjerg IF, denne kamp fløjtes i gang kl. 18.00.

Som den skarpe læser nok har regnet ud, så er næste kamp i kalenderen også en der afvikles på Bakkegårdsskolen, her møder vores damer i 7-mandsrækken FF Klettar, denne kamp fløjtes i gang søndag kl. 11.30.

Og som rosinen i pølseenden, så møder vores serie 6 hold Skjød BIF, denne kamp spilles i direkte forlængelse af damekampen med start kl. 13.00, så der er god mulighed for at lidt vind i håret efter en hård lørdag aften og til at hilse på hovedparten af spillerne i FC Rangers

Held og lykke til vores spillere og trænere.

Ps. Har du givet vores trænere en krammer i denne uge for deres store arbejde?, hvis ikke, så husk lige at få det gjort næste gang du ser en af dem, de fortjener det.