FC Rangers henter Jylland-serie spiller i Aalborg

Et studieskifte fra Aalborg Universitet til Aarhus Universitet gav sent torsdag aften FC Rangers en unik mulighed for, at forstærke klubbens seriehold frem mod den kommende sæson.

Martin Buch fra Aalborg Changs Jylland seriehold skulle skifte studie og i den forbindelse faldt valget på smilets by og FC Rangers, den talentfulde Martin havde gode tilbud på hånden, men efter en efterårssæson der blev ødelagt af skader, så faldt valgt på sikker spilletid i FC Rangers.

Martin Buch er angriber med et giftigt venstreben og han scorede 3 mål i sin nu forløbelig sidste kamp for Aalborg Chang der i weekenden prøvede kræfter med Aalborg KFUM i serie 3, Aalborg KFUM der blev sendt hjem med et 7-1 nederlag.

FC Rangers´ nye angriber får allerede debut i den sidste kamp i træningsturneringen, hvor FC Rangers møder Århus Expats der sammen med FC Rangers ligger på en delt 2. plads med 3 point, begge hold efter en sejr og et nederlag.

Kampen spilles på Holme Skole og fløjtes i gang kl 14, så trop op og byd Martin velkommen, du finder vejen til Holme Skole her http://fcrangers.dk/?sp_venue=holme-skole